Azfar Hazim is ONE!

AZFAR

Akhirnya selepas setahun dapat juga bersua muka dengan hero tampan Ummi Aiza dan Babah Hasnizam ini. Masih teringat lagi sessi materniti tak lama dahulu bersama dengan Ummi Azfar yang pada mulanya malu-malu untuk bergambar. Namun dengan bakat semulajadi ummi dan babah, sessi tersebut berjalan dengan lancar sekali. Dan di bawah ini antara foto-foto kenangan saat manis tersebut.

maternity3

maternity1

maternity2

Dan kini, setahun lebih sudah berlalu dan Azfar Hazim kini sudah berusia setahun. Memang geram sangat bila akhirnya dapat berjumpa dengan Azfar setelah sekian lama menatap gambar-gambarnya sahaja. Memang ternyata kegebuan pipi dan keletahnya yang amat comel begitu membuatkan hati ini kepingin anak lelaki….;)

happy birthday!

Walaupun tak sempat mengadakan jamuan harijadinya, yang pastinya ummi Aiza dah sedia dengan kek harijadinya yang cukup unik dan amat sedap sekali. Begitu gembira Azfar pada pagi tersebut walaupun pada ketika itu cuaca agak mendung dan kesihatan babah yang tidak berapa mengizinkan. Namun akhirnya dapat juga dipotretkan kenangan hari jadinya yang pertama. Selamat hari jadi Azfar Hazim, semoga terus membesar sebagai johan dan menjadi anak soleh kesayangan keluarga….amin….

p/s Aunty harap Azfar suka yeh hadiah hari tu…;)

Advertisements

One thought on “Azfar Hazim is ONE!

  1. Auntie KC. Azfar suka sangat2 buku tu 🙂 TQ so much!

    insya-allah nanti kita jumpa lagi untuk next photosession 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s