Cuteness Overdose

farizas

Another lucky mommy! And she has a pair of cuteness + lovelies to boost. Alis + Zara, mommy’s little sweetheart.

Pada mulanya, kedua-dua Alis dan Zara begitu shy-shy cat tapi setelah berada di depan lensa ternyata tidak mengecewakan! Abang Alis cukup versatile dalam memberikan gaya-gayanya yang tersendiri. Persis model gitu! Hati siapa yang tak tertawan bila melihatkan senyuman manis si jejaka cilik ini kan…

Zara pula bak anak patung Jepun! Geram sungguh melihatkan pipinya yang gebu. Walaupun cuma sempat mengabadikan gambarnya dalam masa yang singkat sudah cukup membuatkan saya hendakkan “baby” lagi….hehehe! Kalau nak kidnap ni sure abang Alis tak bagi kan….;)

My dear Fariza, nice meeting you that day. Walaupun short notice but you still came, and that meant a lot to me. Thank you, my dear. You are as wonderful as a mom and a friend could be.🙂

2 thoughts on “Cuteness Overdose

  1. Thanks KC for having us that day…
    i baru check mailbox today CD dah sampai dah…
    Thanks a million!!

  2. itu kawan saya!
    itu kawan anak dara saya!
    itu kawan anak teruna saya jugak!
    comel kan sumenya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s