Arya is ONE!

Arya’s First Birthday Party

Date: 3.1.2009

Place: McDonald’s Bandar Sri Damansara

Today is her big day! Masih boleh ingat lagi how tiny she was masa majlis aqiqah last year, and since then memang dah takde jumpa Arya till her birthday party ni. My oh my, how she has grown! Such a cute lil tot, kept dancing to the music cheekily…awwwww….isn’t she adorable! Rasa macam nak kidnap je bawak balik…;)

Majlis harijadi Arya ni memang cukup happening dan riuh rendah dengan gelak tawa dari kawan-kawan dan juga keluarga yang hadir. Memang tak dapat dinafikan masa part games la yang cukup meriah! Terutamanya bila kanak-kanak Ribena yang terlebih usia pun turut serta…hehehe! Jangan marah ye, nnt cepat tua! Tapi memang best la u ols, sporting giler!😉

The birthday cake is totally cute to the max! With the doll and blue bear, it couldn’t have been more perfect than this! And yes, it was delicious tooo….yummy! My dear Arya, I know you had a great one that day..but i just wanna wish you again and again..happy birthday my sweetie, and stay cute please! You are a doll!🙂

More photos can be seen here ->  Arya is ONE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s